header ad

Website updates and upgrades this week

HOME FORUM RIDING FEELS GOOD FORUM READ THIS FIRST Website updates and upgrades this week

Tagged: 

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by  FastTimes 10 months ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
Fox 34

  • Author
    Posts
  • #815126

    FastTimes
    Keymaster

    Hey folks,

    Just a quick note that we will be doing some backend work on the site this week. While I expect it should go smoothly, it rarely does 🙂

    The one thing you may notice is that the image uploads are no longer working. The gallery is currently full so we need to add some more space. Which is great because it means you are using it, and that makes us happy.

    Please feel free to reach out if you notice any disruptions during this or anytime while experiencing the site.

    Thanks,
    RFG

    Santa Cruz

    #815224

    FastTimes
    Keymaster

    Working on issue with links opening in new windows. Sorry for inconvenience. Hope to have it resolved shortly.

    #815230

    FastTimes
    Keymaster

    Updates are complete, thanks for your patience,

    Cheers,
    RFG

    1 user thanked author for this post.
    #815240

    Durham Rider
    Participant

    Since the update the menu bar above the posting box is screwed up when using Chrome. See attached pic to see what I mean.

    On MS Edge it is fine.


    Attachments:
    #815242

    FastTimes
    Keymaster

    Thanks. I had that as well but after a refresh it was ok again. I’ll send this to the web team. Let me know if a refresh fixes the issue for you. Thanks

    #815253

    Durham Rider
    Participant

    All seams to be good now. I had tried loading the page multiple times from scratch but don’t think I tried refresh.

    One other issue is that I am not able to add pics into the body of the message, only the Attach Media method. I tried uploading pics to the Photo Gallery and pasting the url into the menu option, but I always end up with the broken pic icon in place of the actual image. Am I doing something wrong or is it something that non admins just can’t do?

    By the way, thanks for all you do for this site @fasttimes.

    #815255

    FastTimes
    Keymaster

    Thanks @durham-rider I do my best 🙂

    Sometimes images just wont format due to things out of our control but for the most part it should work if the proper url, without {brackets], is placed between the img tags . Most of the time the issue is not getting the root url of the image. I find sometimes it works best to right click and “open image in new window” I then copy that url and have good success.

    As an example, if its an image you have uploaded to our gallery, click “view original” Then copy and past that link from your browser.

    #815256

    Durham Rider
    Participant

    #815257

    FastTimes
    Keymaster

    Yay! Nice bike 🙂

    #815258

    Durham Rider
    Participant

    Aha, I got it now. I was pasting the url address within the brackets. Thanks again.

    Oh and thanks for the super quick reply. I thought you might be out ripping us some single track on your Pivot.

    One suggestion that I have is to have a preview option so we can look at how our posts will look before committing to posting. Just a thought.

    Now off to the forest for some Altai Hoking.

    #815274

    FastTimes
    Keymaster

    Thanks!

    A preview option would be great, and we used to have one, but it was one of the many features we opted to ditch as part of the last major revamp. The goal became to make the site light, fast and mobile friendly so some of the capabilities found in dedicated forum boards, like this used to run on, were passed up. We’re slowly implementing more features but the goal will always be simplicity and mobility.

    There is also no budget for this very costly work as most of our funds go to supporting others more than ourselves.

    #815279

    FastTimes
    Keymaster

    Ok,

    Ask and you shall receive.

    There is now live preview window below the posts as you type and add images.

    Please note, there is a slight delay as it renders the post but seems to work ok,

    Let me know how this works for everyone.

    Thanks,

    1 user thanked author for this post.
    #815293

    Durham Rider
    Participant

    Did something happen with the live preview as I am not seeing it?

    #815297

    FastTimes
    Keymaster

    Too buggy. Had to remove it. I’m up north on a ski shoot so can’t fix it at the moment. The original post editor is in place for now.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.

People Who Like Thisx

Loading...

People Who viewed ThisX